Hangszóró, hangfal, és hangtechnikai javításokat postai úton is tudunk fogadni, mert mottónk szerint: "nemcsak a szomszéd nője (fűje, kivánt rész aláhúzandó) zöldebb!"  

 Sok esetben előfordult már, hogy a hozzánk forduló hangszóróégetők, messzebb laktak annál a távnál, amit hatásosan le lehet biciglivel, vagy gyalog, esetleg riksával, és egyéb közlekedési eszközökkel gyűrni. (Van győri, és debrecen környéki rendszeres megrendelőnk pl.)

 Az Ő hangszórpusztulásuk feletti abbahagyhatatlan sírási rohamok elkerülésének egyik nagyon hatásos módja, hogy akár telefonos, akár más füstjelekkel (pl. email-el) történő kapcsolatfelvétellel egyeztethetjük a küldendő hangszóró javítást, és azt a Postára, vagy futárra bízva, eljuttatjuk a budapest-XIII.kerületi átvételi címünkre. 


(Címzès szerint: Gál Levente hsz. vagy Gál Levente (Burning-Elektronik))

EGY MINTA ARRA,...hogy hogyan csomagol egy PROFI. :)


A posta díja jelenleg:

20kg-os postacsomagig, csomagnál:  1190 Ft , egyes olcsóbb futárcégeknél 990 Ft (!).

(plusz esetleges törékenységi, vagy gyorsasági felár; ha Damon Hill hozza, extrafeláras!! Hovátűnt DamonHiiiill!!)

 A hovátűntDamonHill méretű, egyedi formájú csomagok, amikre nem tud pakolni a postafutár :

- 1690 Ft-ba kerülnek, tehát legyünk körültekintőek, a bili, porszívó, józsibácsitraktorja formájú dobozokkal.

Levélpostai küldésre is van lehetőség, ha a súly csomagoltan nem több mint 2kg, és a méret sem haladja meg a körméretek összességében a 70(90) cm-t. Ennek díja: 

- kb. 400-900 Ft (ennek pontosítására ajánlom a Postai Díjszabás böngészését,

  https://www.posta.hu/szolgaltatasok/calculator   )

 mert többféle mód van benne!)

A küldés menetrendje:

1. felhívom a javító-jampit, fontoskodok kicsit, hogy nekem baromi jó lenne, meg nem-e-lehetne-e, stb...

2. megegyezek vele, hogy Ő nem fog idebicajozni érte Kehidakustányba, Gyöngyöspatára, vagy Battonyára, tehát el szeretném küldeni a darabot.

3. beballagok a postára, nem húzok álarcot, és nem követelem a bevételt, ellenben leteszek egy formás csomagot, amiben (lehetőleg!!) benne van a javítani kívánt hangszóró, és hogy ne kelljen törékenységi felárral a postát gazdagítsuk: csillapítóanyag. (ez lehet: újságpapír, volt szerelmünk naplójának lapjai, levelei, nejlon, vagy buborékos fólia, vagy bármilyen rongy, hungarocell darabok és ehhez hasonló anyagok, amikkel kicsit ütésállóbb lehet a csomag. Ez jó szolgálatot tehet ahhoz, hogy az esetleges silányabb hangszóró gyártás kapcsán rosszul felragasztott mágnese ne mozduljon el a kosáron, mert ha ez bekövetkezik, akkor még Battonyáról is hallható lesz a csomagátvevőnk káromkodása, hogy ragasztani kell egy ütéstől leszakadt mágneskört.

4. útnak indítom a darabot.

5. a csomag beérkezését a tulajdonos felé azonnal SMS-ben, illetve a csomagba BELERAKOTT ELÉRHETŐSÉGEK (mint pl. email, telefonszám, stb) valamelyikén kiértesítjük, és az állapotról adunk egy leírást, valamint ajánlatot: mennyiben fog a javítás megállni.

6. A javítások elkészülését követően a lehető leghamarabb (sajnos ez behavazottságunktól függően elhúzódhat ritka esetekben több hétig is!) ismét telekommunikálunk.

7. A javítás árának rendezéséhez célszerűen a Vaterázáshoz és egyebekhez hasonló, 

"előreutalásos fizetési mód"-ot ajánljuk, mert az utánvétes csomag hosszabb idő alatt (bár az is 1 napon belül akár!!) ér oda, és eléggé megdrágíthatja a küldést.

Ehhez a számlaszám:

11600006 - 54203700 - 16358266 (Erste Bank - Gál Levente )

(megjegyzésben kérjük beleírni a hangszórót, illetve tulajdonost, a beazonosításhoz)

8. Az elutalt összegről SMS-ben értesülünk, azonnal kiértesítjük a javítás megrendelőjét és aznap indítjuk vissza a hangszóró(ka)t, leendő újonnan-régi, de még boldogabb tulajdonosához, a végső kiértesítést követően.

 

A csomagok a Posta jóvoltából biztosítottak értékre, és eltűnésre is, 

és részünkről is a leggondosabb csomagolásban 

(hungarocell, buborékos fóliás csomagolás) részesülnek, hogy minél kíméletesebben érjenek oda tulajdonosaikhoz.

------------------------------------

Az oldal egészének, vagy bármely részének felhasználása NEM engedélyezett külső forrásban, sem megjelenítésben, sem részleteiben közlésre. A www.hangszorojavitas.eu a www.smoking-elektronic.hu a www.burning-elektronic.hu és ezen oldalak váza alapján létrehozott oldalak megjelenítését csak és kizárólag link formájában engedélyezi az oldal tulajdonosa, minden más felhasználás szerzőjogi megítélés alá esik.
 Az oldal minden egyes része szerzői jogi védelem alatt áll, ennek megsértőivel szemben az oldal tulajdonosa a vonatkozó eljárást megindítja.
Comments