Az általunk gyártott PC házakról tudni kell, 

(illetve ez filozófiánk is ):


- két egyforma PC ház nem készül nálunk, ugyanis minden általunk átalakított vagy kialakított PC ház kézzel épített, egyedileg kialakított festésű, így maximum csak hasonló kérhető egy másik darabból, amennyiben a fényképeken látható bármely darab elnyeri tetszésedet.

- hozott PC házakat is szívesen átalakítunk egyedi elképzelések szerint, külön megegyezéssel.

 
- A beépített design elemek nagyszámban újrafelhasznált alkatrészek, kiegészítők, a csapat környezetvédelmi törekvéseinek jegyében, így a megrendeléseket is ezekhez igazítjuk.
 

- igény szerinti méretben rendelhető beléjük a felhasználásnak megfelelő ATX rendszerű tápegység, ami legkisebbként 235W-os lehet, ha valami elvetemült oldschool-PC fanatik, netán Pentium II-es üzemeltetésre adná a fejét. Általában egyébként P4-esekre vonatkoztatva 300 - 350W-os tápokat építünk a házakba alapszinten, ha másra van igény természetesen azt is megoldjuk a rendelésnek megfelelően.

- mindegyik ház egyedi sorszámmal ellátott darab, ami garantálja a sehol máshol nem fellelhető egyediséget.


A kétféle alap-design:

  

- Smo-King sorozat, ami szmoking-fekete-fehér 
színösszeállítást,

-belül kék, UV-kék,

- illetve más színben rendelhető beltéri megvilágítást takar,

- esetlegesen belül elhelyezett LED projektoros ábra-megvilágítással, üvegfallal.

- Kívánságra bármilyen egyedi megoldást beépítünk, a kijelölt ATX házakba, előzetes egyeztetés után.

 

 
BlackHole sorozat; 

ezek pedig teljes fekete öltözetben, belül kék (esetleg más színű,) extra fényes LED technológiás megvilágítással, üvegfallal.

 Mindkét PC ház fajta különlegessége, az oldalt kialakított sokszög alakú, vagy a megrendelés igényei szerinti kivágott oldal-takaró lemez, ami belül karcmentes, strapabíró üvegborítással rendelkezik. ezen keresztül látható a belső design-kialakítás, ami PC házaink különlegessége. 

 Üvegborítás kérhető még a házak tetejére is, aminek vastagságából adódóan arra nyugodtan lehet pakolni is, és nem elvetendően látható a PC "belvilága" működés közben is.

 A belvilág általában kék, UV-kék (UV csöves), piros, zöld, vagy más színű extra fényes (16000 - 40000 milli-kandella fényességű) LED technológiás megvilágítással rendelkezik, ezt az alapár mindenképpen tartalmazza, ahogy az üvegoldalfalas kialakítást is.


 

Az egyedi igényben legyártott ötletű házaknak pedig csak a fantázia szab határt, 

szinte bármibe építünk PC-t, illetve PC házat, 

hogy aztán a kedvedre való "vas" kerülhessen bele.