Az idei, 2009-es MOD-TEch Hall rendezvényre, ismét 3 géppel "tépünk ki", ebből 1-2 db mindenképpen a poliLumin szponzor modellek közül kerül ki, illetve elkészítés, és beszerzés alatt van egy alapanyag, egész pontosan egy tisztelgésünk a magyar rádiógyártás előtt...Szóval VIDEOTON fadobozos rádióban fog dobogni a következő machína, és igazán classikus lesz a kinézet, mert ha az alapanyagok beszerzése megtörténik, akkor egy vérbeli cyberpunk-stílusú gépet fogunk a versenyre vinni.


A PoliLumin Kft. szponzorálásával készülnek legújabb gépeink, amik festéséhez a PoliLumin biztosította a festék-adalékokat és matricákat. Ezek különleges foszforeszkáló, és UV fény-reagens adalékok.

A festék adalékok komplikált felhasunálása miatt az elkészítés még nem teljesen kész, de hamarosan jó hírekkel szolgálhatunk ez ügyben is; az alapgépek már beüzemelt állapotban várják a festési mizériát.


- 2009-

Készülünk még egy elég komplikált ház megvalósításra is, nevezetesen szeretnénk építeni, 

(Smo-King 014. - "0dB" lesz a neve) 

egy igazi, 0 dB (azaz nulla zajszintű) házat megvalósítani, amelyben a winchesteren és meghajtókon kívül nem lesz mozgó zajkeltő eszköz felhasználva, illetve a meglevők is közel 0db zajszintűek lesznek; mégsem vízhűtéses rendszer. A részleteket a www.radikalmod.hu oldal galériagyűjteményében is láthatóvá tesszük rövidesen.


Egy hosszas "öko" beszélgetés alapján kezdtünk bele a Smo-King 015. - "FuckingEwing" nevű darabba, ami az olajipart veszi téma-alapul.

Képek hamarosan!!


A

www.radikalmod.hu

oldal támogatásával 2008-ban is megrendezésre került,

az mth 2008 modding verseny.

Erre a versenyre készültünk a Pirx Kapitány "témakörével", amiről a képek is tanúskodnak némiképpen. A versenyen nagy közönség-sikert hozott a Smo-King 012. "Our PIRX" modell, ami a Smo-King Videók menüpontnál is látható.

                                               A PIRX -modell képi világát ezek a videók (is) ihlették:


Comments