Az itt látható házak, az eddig elkészült munkáink, amelyek természetesen meg is rendelhetőek, illetve hozott anyagból kérhetőek saját ház-mod -ként is.


 

Smo-King prototype - 

"The Dangerous"

Az első modding, ami anno még fehér-bézsben létezett, de aztán megváltozott a forma, és elnyerte végső alakját, plusz a belső világítást is. 

A belsejében összesen 120 gyertya fényereje található!!                  

Smo-King 006. - "A kukkoló"Tévedésből a "Kukkoló" lett a 006.-os modell, aki egyébként egy kiszuperált öngyújtónak köszönheti létét...


Smo-King 007. - "Alfa"  
...amit megelőzött Alfa,

 (szellős designnal, bontott winchesterével),...


Smo-King 008. - "Little Gipsy"
...és "Little Gipsy", egy konszolidált, mégis szép belsejű, AT házból kialakított miniATX.              


 Smo-King 009. - "Graffity"


Egy "nonfigaratív-rajongó" ismerősünk jóvoltából jutott hozzánk "Graffity" alapanyaga, egy levehető, gyors-előlapos nagy-midi torony, ami némi kozmetikázás (az eredeti "non-figur" meghagyásával, természetesen) után,  az Alfára hajazó belsőt kapott.       


Smo-King 010. - "Airless"


"Airless"-t, az ihlettelenség élesztette fel,

egy törött ablakon kinézve, ezt jelképezik a repedések,

a teljesen belátható belsőt takaró ablakon.          

         

             

Smo-King 011. - "The Doggy"

     

 

 
Nem telt bele sok idő, hogy újabb "öngyújtott" ötlet világítsa be a műhelyt, amit a kisgyerekes családoknak szántunk, az elkészítésekor. A téma a 101 Kiskutya című rajzfilmet célozza.  
 

 

 

      Smo-King 012.- 

           "Our PirX -      Pirx  Kalandjai"

 

A ház, a 2008-as év MODTech Hall modding versenyére készült, rohamtempóban, rengeteg aprólékos munkával. 

Minden izében újrafelhasznált, akárcsak a "PIRX Kalandjai" című magyar sci-fi filmsorozatunk, ami 3-4 évvel (!!) megelőzte a Csillagok Háborúját... 

A filmben anno sok háztartásban előforduló használati tárgy előfordult díszletként, és ez a gép ezen dolgok előtt hajol meg..., a saját díszleteivel:

- magyar Color Star színes TV elektronágyú

- magyar fekete-fehér TV elektronágyú,

- licenszelt MFM winchester olvasó fej

- licenszelt Grundig videomagnó fej

ezekből lett kialakítva a belső design, ami a képeken látható. 


Smo-King 013.  

"Hazám-Házam"

 


  Bár volt terv, amit erre a házra akartunk "akasztani", de a későbbiekben bemutatni szándékozott "0 dB" elnevezésű házat, az elkészítés bonyolultsága miatt más házba tervezzük a továbbiakban.

 Annyi bizonyos, hogy a leggyorsabban megtervezett és kivitelezett ház ez, (1,5 nap alatt készült el, a megálmodástól, a kész-állapotig !!) amit Nagy Gábor barátunk ötlete alapján alakítottunk ki, miután a "0 db" készítése kicsit "rágógumiszerűvé" nyúlt. 

A ház a most divatos "Régi - Magyarország" témakörében utazik, egy exkluzív időutazással,amúgy "magyarosan", a tetőrészben megvalósított régebbi "forintjainkkal", és egy mostani időket megidéző Széchényi idézettel...

       Az eddigi legsikerültebb modjaink egyike... ;-)


Comments